VIP Bus - stijlvol groepsvervoer met Marcus +31(0)20-6599808

 

Marcus Busvervoer regelt op stijlvolle wijze groepsvervoer vanaf 5 personen tot meer dan 500 gasten voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen, maar ook voor gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden. Complete delegaties worden vervoerd vanaf luchthavens, stations en bedrijven naar hotels, conferentie-oorden, restaurants en evenementen in en rond Schiphol, Amsterdam en door heel Nederland en het buitenland. Betrouwbaarheid, punctualiteit en professionaliteit en flexibiliteit is bij Marcus de norm.

Ook shuttlevervoer behoort tot één van de vele mogelijkheden, zodat ook grotere groepen mensen kunnen worden vervoerd. Door de nog steeds toenemende vraag door het bedrijfsleven, organisaties en congressen naar luxe busvervoer voor kortere en langere zakentrips heeft Marcus Busvervoer het wagenpark recent volledig vernieuwd en uitgebreid.

24/7 elke bestemming

Wij verzorgen uw VIP transport 24/7 naar elke gewenste bestemming en weer terug, in binnen- en buitenland.

VIP transport vanaf 5 tot meer dan 500 passagiers

Marcus Busvervoer heeft verschillende bussen met een capaciteit die is afgestemd op uw behoefte. Onze Mercedes-Benz Integro touringcar heeft 42 zitplaatsen, de Mercedes-Benz Sprinter mini-bussen bieden plaats aan maximaal 16 passagiers (19 passagiers in de verlengde uitvoering). De inzet van meerdere bussen voor grotere groepen is uiteraard ook mogelijk. Alle bussen zijn voorzien van airconditioning en alle denkbare andere veiligheids- en gemaksvoorzieningen.

Mercedes-Benz IntegroVIP bus reserveren

Bel +31(0)20-6599808 of mail mecs@marcus.nl voor meer informatie over de coaches, beschikbaarheid, tarieven of een reservering.

Gediplomeerde chauffeur

Elke Marcus chauffeur beschikt over een chauffeursdiploma. Vanzelfsprekend is uw chauffeur netjes gekleed in een Marcus uniform.

Betaling

U kunt betalen met contant geld of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa zonder toeslag. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. U of de door u gemachtigde gast(en) hoeft dan bij aankomst op de eindbestemming alleen de bon van onze chauffeur te ondertekenen. U ontvangt maandelijks een gespecificeerde factuur.

 

Reserveer een VIP bus: bel +31(0)20-6599808