Bedrijfsprofiel & nieuws

 

De dienstverlening van Marcus Vervoersbedrijven bestaat uit het vervoer van individuele en/of groepen personen, shuttle-services, koeriersdiensten voor spoedzendingen van goederen en documenten. Ook het inhuren van gediplomeerde chauffeurs die uw eigen auto voor u besturen is mogelijk. Kwaliteit en persoonlijke service staan hoog in het vaandel. De bedrijfsvoering wordt ondersteund door een efficiënte back-office en de modernste computersystemen voor communicatie met het wagenpark, rit-administratie en financiële afhandeling.

Marcus Vervoersbedrijven biedt werk aan ca. 180 personeelsleden die actief zijn in vier werkmaatschappijen: Taxi Marcus voor regulier taxi- en minibusvervoer, M(arcus) E(xecutive) C(ar) S(ervices) voor hoogwaardig zakelijk personenvervoer, VIP Coach voor luxe busvervoer van grotere gezelschappen en Marcus Koeriers voor (spoed)zendingen van goederen en documenten en afhandeling van legalisaties en visa.

Marcus Vervoersbedrijven rijdt behalve particulieren voor honderden bedrijven, organisaties en overheidsinstanties binnen en buiten de regio.

Referenties verstrekken wij u graag op aanvraag. Belt u daarvoor met onze General Manager, Patrick van der Kort, of stuur een e-mail aan patrick@marcus.nl

Marcus Vervoersbedrijven
Sloterweg 260
1171 VH Badhoevedorp
telefoon (algemeen nummer): +31(0)88-6600500
email: info@marcus.nl

 


Grotere kaart weergeven