Directievervoer Marcus - Veilig, Comfortabel en Discreet +31(0)20-6599808

 

Marcus directievervoer BMW 730Ld Mercedes-Benz S-KlasseMarcus Executive verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Marcus Executive vervoert ook hun binnen- en buitenlandse gasten. Ook bekende VIP's worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Marcus de norm.

24/7 elke bestemming

Uw Marcus Executive privechauffeur staat 24/7 ter beschikking om u naar elke bestemming te vervoeren, in binnen- en buitenland.

Directievervoer per luxe limousine

Uw prive chauffeur komt voorrijden in een nieuwe Mercedes-Benz E-klasse of S-klasse of een BMW 730Ld limousine. Onze executive limousines hebben alle denkbare comfortopties aan boord om uw trip zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zoals comfortabele stoelen, climate control, een entertainment systeem en een up-to-date navigatiesysteem dat de snelste route naar uw reisdoel garandeert. De BMW 730Ld heeft achter individueel instelbare lederen stoelen met een werktafeltjes voor uw notities of notebook.

De Mercedes-Benz Viano minibus deluxe biedt comfortabel plaats aan 7 passagiers: 1 voorin naast de chauffeur en 6 op de tegenover elkaar opgestelde banken achterin, of 6 personen in de uitvoering met klaptafel achterin.

Gediplomeerde en discrete directiechauffeur

Elke Marcus Executive directiechauffeur beschikt over een chauffeursdiploma en alle benodigde en extra diploma's en certificaten op het gebied van voertuigbeheersing en persoonsbeveiliging. En nog belangrijker: zij hebben een geheimhoudingsplicht. Vanzelfsprekend is uw prive chauffeur netjes gekleed in een Marcus uniform.

Telefonisch een directiechauffeur boeken

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij Marcus telefonisch een directiechauffeur boeken, ook tijdens feestdagen. Bel +31(0)20-6599808.

Online directievervoer reserveren

Marcus Executive biedt u de mogelijkheid om online directievervoer reserveren. Bel +31(0)20-6599808 of mail info@marcus.nl om een account aan te vragen.

Schiphol ophaalservice

Marcus haalt u of uw gasten, tegen een toeslag, graag op van Schiphol Amsterdam Airport of elke andere luchthaven:

Bij de gate: uw chauffeur wacht u persoonlijk op met een firma- of naambordje bij de gate die op de informatieborden voor uw vlucht staat aangegeven. Houd u zich daar s.v.p. aan, ook wanneer u de douaneruimte via een andere uitgang verlaat, anders kan uw chauffeur u vanzelfsprekend niet vinden.

Bij het Schiphol meetingpoint: uw chauffeur wacht u persoonlijk op met een firma- of naambordje bij het meetingpoint: de rood-wit geblokte kubus dat zich in de centrale hal tussen de aankomst/vertekhallen 1/2 en 3/4 bevindt.

Het is uiteraard mogelijk om afspraken te maken over ophalen op elke gewenste andere lokatie.

Betaling

U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa zonder toeslag. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. U of de door u gemachtigde gast(en) hoeft dan bij aankomst op de eindbestemming alleen de bon van onze chauffeur te ondertekenen. U ontvangt maandelijks een gespecificeerde factuur.

Contractvervoer

Met vaste klanten maken wij graag afspraken over het rijden op rekening en het invullen van uw speciale wensen. U ontvangt een account zodat u online een prive chauffeur kunt reserveren en u ontvangt maandelijks een factuur.

Marcus directievervoer BMW 730Ld Mercedes-Benz S-KlassePrive chauffeur economisch aantrekkelijk

Marcus Executive is een economisch aantrekkelijk alternatief voor de uw eigen auto met vaste directiechauffeur. U kunt bij ons een Interseco gediplomeerde prive chauffeur inhuren om uw eigen auto te besturen.

Millieuvriendelijk directievervoer

Als duurzame onderneming heeft Marcus Executive nadrukkelijk aandacht voor het millieu en het terugdringen van de de millieubelasting. Alle voertuigen zijn maximaal drie jaar oud en voldoen aan de meest strenge emissie eisen. Een deel van het wagenpark bestaat uit de Mercedes-Benz E-klasse hybride.

 

 

Bel voor executive vervoer +31(0)20-6599808 24/7