Koeriersdienst 24/7 Marcus - Snel en zorgvuldig +31(0)20-4492780

 

Marcus Koeriersdienst Mercedes-Benz CitanDocumenten of paketten die met spoed of extra zorg vervoerd moeten worden zijn bij Marcus Koeriers in goede handen. Marcus Koeriers vervoert 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) uw documenten, paketten, pallets of rolcontainers snel en accuraat naar iedere bestemming in Nederland en het buitenland. Voor grotere zendingen tot 6,5 ton hebben wij de beschikking over de juiste (vracht)auto's.

Ons moderne wagenpark is voorzien van alle moderne communicatiemiddelen en garandeert on-time delivery van uw zending op de plaats van bestemming. Uw zending is continu traceerbaar in ons track-and-trace systeem waardoor het aflevertijdstip nauwkeurig bekend is. De ritadministratie en financiële verwerking wordt volledig automatisch afgehandels.

Onze zeer gemotiveerde en representatieve chauffeurs onderscheiden zich in klantgerichtheid en flexibiliteit en zorgen ervoor dat uw zending ongeschonden wordt bezorgd.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit verschillende types afgestemd op uw behoefte. De Mercedes-Benz Citan heeft een laadvolume tot 2,4 m3 en een maximaal vrachtgewicht van 415 kg. De Mercedes-Benz Vito van heeft een laadvolume van ruim 5 m3 en een maximaal beladingsgewicht van ca. 1.200 kg. De Mercedes-Benz Sprinter heeft een maximaal laadgewicht van bijna 1,5 ton. Wij hebben ook een Mercedes-Benz Sprinter met een verhoogde laadbak (volume max. 20 m3), voorzien van een beladingslift. De Mercedes-Benz Atego truck heeft een laadvermogen van 6,5 ton.

Visum Koerier

Marcus Koeriers is gespecialiseerd in het verzorgen van het fysieke transport van uw visum aanvraag. Wij kennen de procedures en de adressen en zorgen ervoor dat uw visumaanvraag op tijd op de juiste plaats van afhandeling wordt bezorgd en dat uw visum weer op tijd bij u terug is.

Legalisatie Koerier

Marcus Koeriers is gespecialiseerd in het verzorgen van legalisaties. Wij kennen de procedures en de adressen en zorgen ervoor dat uw legalisatie snel, foutvrij en zorgvuldig wordt geregeld.

Betaling

U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa zonder toeslag. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. U ontvangt maandelijks een gespecificeerde factuur.

Bel voor een koerier +31(0)20-4492780 24/7 bereikbaar