Ophaalservice Schiphol

 

Marcus Vervoersbedrijven is u graag van dienst om u en/of uw gasten af te halen wanneer u per vliegtuig of per trein op Schiphol arriveert.

We bieden u daarvoor een drietal opties:

1) BIJ DE GATE: Onze chauffeur wacht u persoonlijk met een firma- of naambordje op bij de gate die op de informatieborden op Schiphol voor uw vlucht staat aangegeven. Houd u daaraan, ook wanneer u de douaneruimte via een andere uitgang verlaat, anders kan de chauffeur u vanzelfsprekend niet vinden.

2) BIJ HET MEETINGPOINT: Onze chauffeur wacht u persoonlijk met een firma- of naambordje op bij het meetingpoint, dat zich in de centrale hal (tussen de aankomst/vertekhallen 1/2 en 3/4 bevindt, bij de rood-wit geblokte kubus.

 

NB. Voor de opties 1) en 2) moet u rekening houden met extra kosten; die bestaan uit parkeerkosten ad € 12,50 en de wachttijd van de chauffeur tussen de aankomsttijd van uw vlucht (op basis van het laatst bekende aankomsttijdstip zoals doorgegeven door Schiphol informatieservice) en het moment van vertrek met de taxi. Het wachttarief is € 40,00 per uur, of een gedeelte daarvan.

3) EXCELLENCE PARKING: DEPARTURE HALL 4