fbpx

Een privé chauffeur inhuren

Bent u op zoek naar een privé chauffeur? Kies dan voor Taxi Marcus. Bij ons kunt u rekenen op een premium dienstverlening waarbij alles in het teken staat van het leveren van een fijne ervaring. Wanneer u kiest voor ons directievervoer, kunt u rekenen op comfort, discretie en veiligheid.

Dagelijks maken directieleden, overheidsfunctionarissen, bestuursleden en ondernemers gebruik van onze privé chauffeur diensten. Lees verder om meer te weten te komen over onze exclusieve dienstverlening.

Wat doet een privé chauffeur?

Een privé chauffeur zorgt ervoor dat zijn cliënten veilig, comfortabel en discreet naar hun bestemming kunnen reizen in een luxe voertuig. Ze worden gebruikt door directeuren, overheidsfunctionarissen en high-profile mensen, die op een discrete manier vervoerd moeten worden.

De chauffeur zorgt ervoor dat uw cliënt zich geen zorgen hoeft te maken over de rit, zodat hij of zij kan ontspannen, verder kan werken of bijvoorbeeld onderweg een conference call kan houden.

Bovendien heeft u met een persoonlijke chauffeur geen last van de kosten die gepaard gaan met zelf autorijden, zoals het betalen van parkeerkosten.

Redenen om een privé chauffeur in te schakelen

 Een privé chauffeur inhuren klinkt als een luxe – en natuurlijk is dat ook zo. Maar voor veel mensen is het inhuren van een privé chauffeur simpelweg efficiënter dan zelf rijden. We leggen graag uit waarom.

Werken terwijl u naar uw bestemming reist

Veel mensen zijn druk bezig met multitasken terwijl ze in de auto zitten. Vaak gaat dit goed, maar het is natuurlijk niet optimaal. Idealiter ben je gefocust op één taak tegelijkertijd. Dit geldt ook voor bellen tijdens het rijden.

Als u een belangrijk telefoongesprek voert en tegelijkertijd aan het rijden bent, dan is uw focus altijd verdeeld over beide taken. Heeft u een privé chauffeur, dan kunt u uitstekend doorwerken terwijl u onderweg bent. Of u nu belt, een presentatie afmaakt of een online meeting bijwoont.

Een dienst die zichzelf terugverdient

Natuurlijk is het waar dat een chauffeur niet goedkoop is, maar veel mensen onderschatten het punt waarop een chauffeur interessant voor hen wordt. Als u een aanzienlijk uurtarief aan uw klanten factureert, dan verdient u al snel uw investering terug door u te laten rijden. Bovendien maakt het verschil tussen volmaakt uitgerust op een belangrijke afspraak arriveren en vermoeid van een lange autorit.

Blijf veilig verbonden

Iedereen weet dat het niet slim is om de telefoon te gebruiken achter het stuur. Bovendien neemt de kans op ongelukken aanzienlijk toe door telefoongebruik. Het is aangewezen dat als je een bericht leest of schrijft op je smartphone, dit de kans op een ongeval met 250 procent vergroot.

Toch kunnen maar weinig mensen de verleiding van het lezen of beantwoorden van berichten weerstaan. Juist daarom is een privé chauffeur zo verstandig. U kunt berichten en gesprekken beantwoorden terwijl ze binnenkomen en er met uw volledige aandacht bij zijn.

De voordelen van een privé chauffeur van Taxi Marcus 

Kiest u voor Taxi Marcus, dan ervaart u het verschil. Bij ons geniet u bovendien van veel voordelen die u bij andere aanbieders niet zult tegenkomen.

24/7 beschikbaar, ook tijdens feestdagen

Bij Taxi Marcus kunt u altijd terecht. Wij staan namelijk 24/7 voor u klaar, zelfs op feestdagen. Alles om ervoor te zorgen dat u een onbezorgde ervaring heeft, wanneer u dat het meeste nodig heeft.

Veilig, comfortabel en discreet

Wij weten als geen ander waar u behoefte aan heeft als u een privé chauffeur inhuurt. Bij ons staan uw veiligheid, comfort en discretie dan ook voorop. Ook bekende vips maken regelmatig gebruik van onze dienstverlening om naar hun bestemmingen in binnen- en buitenland gebracht te worden.

Punctualiteit, professionaliteit, flexibiliteit

Onze privé chauffeurs staan altijd op tijd voor u klaar wanneer u er een nodig heeft, zelfs tijdens feestdagen of nachtelijke uren. Bovendien kunt u altijd rekenen op een professionele behandeling.

Directievervoer per luxe limousine, VIP minivan of Mercedes-Maybach

Maak een keuze uit onze nieuw Mercedes-Benz S-klasse of kies uit onze V-klasse minivan. Met onze premium taxi’s heeft u alles wat u nodig heeft om onbezorgd en in volledig comfort gereden te worden, zodat u uitgerust op uw locatie aankomt.

  • Comfortabele stoelen
  • Climate control
  • Entertainmentsysteem
  • Een professionele chauffeur

Voor het allerhoogste segment kunt u daarnaast kiezen voor onze Mercedes-Maybach, die beschikt over de meest luxe voorzieningen die moderne high-end auto’s te bieden hebben.

Gediplomeerde chauffeurs met geheimhoudingsplicht

Al onze chauffeurs beschikken over een chauffeursdiploma en alle benodigde en extra diploma’s en certificaten op het gebied van voertuigbeheersing en persoonsbeveiliging. Bovendien hebben onze chauffeurs een geheimhoudingsplicht.

VIP treatment

Als u voor Marcus Taxi kiest, dan kiest u voor niets minder dan het beste. Bij ons wordt u dan ook behandeld met een VIP treatment. Alles staat in het teken van uw veiligheid, comfort en optimale ontzorging in een discrete omgeving.

Blijf productief of ontspan tijdens uw rit

Bij Marcus Taxi is een fijne rit gegarandeerd, zodat u tijdens uw rit door kunt gaan met uw werkzaamheden. Een meeting voorbereiden, een sales presentatie afronden of een video conference bijwonen terwijl u in de auto zit, het is allemaal mogelijk.

Liever even volledig ontspannen, zodat u vervolgens opgeladen aankomt op locatie? Ook dat is mogelijk. De stoelen in onze luxueuze voortuigen zijn gemaakt om uw rust te faciliteren.

Bovendien hebben alle taxichauffeurs van Taxi Marcus een rijstijl die zorgt voor een vloeiende rit. De rijstijl van een geoefende chauffeur, gecombineerd met onze luxe voertuigen, zorgen ervoor dat u bijna niet doorheeft dat u überhaupt in de auto zit.

Taxi van en naar Schiphol

Voor het brengen naar en ophalen van Schiphol staan we uiteraard ook voor u klaar. Wij garanderen een comfortabele weg naar uw bestemming. Wij hebben zelfs een eigen lounge op Schiphol waar u heerlijk kunt ontspannen terwijl u op uw vlucht wacht.

Ervaringen van klanten

Natuurlijk kunnen wij u vertellen wat ons bijzonder maakt, maar de beste manier om erachter te komen hoe onze dienstverlening wordt ervaren is door het van onze klanten te horen.

Ook gebruik maken van een privé chauffeur van Marcus Taxi?

Wilt u ervaren hoe fijn het is om gebruik te maken van een privé chauffeur van Marcus Taxi en uitgerust en veilig op uw bestemming aan te komen? Neem dan contact op met Marcus Taxi en reserveer uw persoonlijke privé chauffeur direct.

Bel direct naar +020 449 2780 of reserveer eenvoudig online via deze link.

Book online / Buchen / Reserve