fbpx

Onze Schiphol Lounge is uniek

Wij zouden Marcus niet zijn als wij geen unieke service aan zouden bieden. U kent het misschien wel van vroeger of van andere taxiservices: u komt aan op Schiphol en heeft afgesproken met een chauffeur om u naar uw volgende bestemming te rijden, maar kunt elkaar in de drukte niet vinden.  

Na zo’n lange reis is dit natuurlijk vreselijk frustrerend. Met onze eigen lounge heeft Marcus hier de ultieme oplossing op bedacht.   

Wat is de Schiphol Lounge?

Op Schiphol is het erg gemakkelijk elkaar mis te lopen. De vluchthaven is immers gigantisch. Het officiële meetingpoint van Schiphol is bij het treinstation, dat vaak lastig te vinden is. Daarom spreken reizigers vaak met de taxichauffeur af bij een aankomsthal, maar er zijn natuurlijk liefst vier verschillende!

Om te voorkomen dat u en onze chauffeur elkaar mislopen en u niet onnodig lang door Schiphol hoeft te zwerven, heeft Marcus een speciale lounge geopend, wat het enorm simpel maakt om met onze chauffeur af te spreken. De lounge bevindt zich recht tegenover aankomsthal 4 en is makkelijk herkenbaar aan het grote Marcus-logo aan de buitenkant, zoals te zien op foto. Onze lounge is dus niet te missen en is ook in het weekend geopend.

Kom volledig tot rust met een drankje van het huis

Als enige taxiservice heeft Marcus een lounge op Schiphol geopend om niet alleen te voorkomen dat u en uw chauffeur elkaar mislopen, maar ook om u in alle comfort te bedienen.

In de meeste gevallen staat onze chauffeur al voor u klaar in de lounge, maar het kan gebeuren dat hij vanwege bijvoorbeeld drukte op de weg een paar minuten vertraagd is. Om u ook dan optimaal van dienst te zijn, kunt u plaatsnemen in een van de comfortabele stoelen en genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, een kop thee, een glas wijn of een heerlijk koud biertje.

Er is altijd een gastheer aanwezig die u met alle plezier ontvangt en altijd in contact staat met de chauffeur. Op die manier blijft u op de hoogte terwijl u wacht. Dankzij de gratis wifi kunt u tijdens het wachten bijvoorbeeld uw e-mail kunt controleren, uw social media bijwerken of het nieuws lezen.

Alles is tot in de puntjes geregeld. Als u vertraging oploopt, heeft u nog steeds toegang tot de lounge. Onze chauffeur wordt op de hoogte gebracht van uw vertraging en zal u in de lounge ontmoeten.

Iedere passagier van Marcus is welkom in de lounge

Er zitten geen kosten verbonden aan onze lounge op Schiphol. Het is een vrijblijvende service van Marcus voor uw comfort.

Als u een reservering heeft gemaakt om door ons van Schiphol opgehaald te worden, sturen wij u direct een bevestigingsmail met alle informatie over de lounge. Deze mail bevat onder andere de route naar de lounge en een foto, zodat er geen kans bestaat op wat voor misverstand dan ook.

Het reserveren van een taxi kan bij ons op 3 manieren, namelijk:

  • Bel naar +31(0)88-6600500. Wij hebben een van de modernste back-offices voor taxi’s in Nederland.
  • Bestel online uw taxi via onze reserveringstool.
  • Stuur een e-mail naar info@marcus.nl en geef aan wanneer u uw rit wilt plannen, wat het vertrekpunt is, waar u heen wilt (met eventuele tussenstops), hoeveel mensen er meegaan en welk type auto u wenst.

Veelgestelde vragen

Marcus Executive Car Service office is opposite Arrivals 4 (marked in red on the map)

Wie mag er in de lounge komen?

Iedereen die een rit heeft geboekt bij Marcus, is welkom in onze lounge. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden aan verbonden.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar in de lounge?

De lounge biedt gratis wifi, koffie, thee, wijn en bier. U kunt plaatsnemen in een van de comfortabele stoelen waar onze gastheer u bedient.

Wat als ik mijn vlucht wordt gewijzigd?

Als uw vlucht verandert, kunt u nog steeds gebruikmaken van de lounge. De chauffeur wordt op de hoogte gebracht van uw nieuwe aankomsttijd en ontmoet u in de lounge.
Book online / Buchen / Reserve