fbpx

Spoedkoerier

Moet u met spoed iets van waarde laten bezorgen? Een van onze vriendelijke en professionele bezorgers levert uw zending altijd persoonlijk op tijd af en op het gewenste adres. Wacht niet langer en neem direct contact op voor uw spoedkoerier.

Bel +31(0)88-6600500 Online reserveren

Op deze pagina leggen wij u precies uit hoe u een spoedkoerier bestelt en wat u van ons mag verwachten.

Laat in 6 simpele stappen uw verzending door een spoedkoerier bezorgen

Direct een spoedkoerier nodig? Volg deze 6 stappen en wij schieten u te hulp.

  1. Bel +31(0)88-6600500
  2. Geef aan wat u wilt verzenden
  3. Selecteer de gewenste ophaal- en bezorglocatie is
  4. Wij laten u weten welk voertuig het beste bij deze bezorging past
  5. U betaalt direct bij de overdracht
  6. U kunt achterover leunen, terwijl wij de verzending regelen

Marcus Koeriers vervoert alles vliegensvlug. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens de feestdagen) naar iedere bestemming in Nederland en het buitenland. Wilt u documenten en pakketten met spoed geleverd zien worden? Wij regelen het voor u! Neem direct contact op met onze planners via bovenstaand telefoonnummer en onze koeriers zijn in een mum van tijd bij u.

Waarom Marcus voor uw spoedpakketten?

Wij leveren dagelijks veel middelgrote pakketten en brieven met spoed, veilig en voordeling. Het maakt niet uit of het enkel om een belangrijke brief gaat of om een flinke doos, alles wat in een personenauto past kunnen wij voor u vervoeren. Ons betrouwbare transportplanteam houdt uw bestelling altijd strikt in de gaten en stuurt bij wanneer er eventuele wijzigingen op de weg plaatsvinden, om op die manier de veiligheid van uw verzending te garanderen. Als er zich problemen of noodgevallen voordoen, zullen wij onmiddellijk contact met u opnemen. Hoe snel het ook verzonden moet worden of wat de omstandigheden ook zijn, wij kunnen de uitdaging aan!

Marcus is dus om veel verschillende redenen altijd de beste keuze voor uw spoedzendingen. Lees hieronder er meer over.

1. Onze backoffice staat altijd voor u klaar

Onze centrale planning is hypermodern en op elk gewenst moment bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij weten namelijk dat veel particulieren en bedrijven ook buiten de traditionele kantooruren aanvragen kunnen doen.

Een van onze ervaren planners zal altijd beschikbaar zijn om met u te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing voor uw spoedtransport. Bel ons gerust voor informatie of een prijsopgave.

2. We zijn razendsnel en staan in no-time op uw stoep

Wij werken snel. Heel snel. Onze backoffice beschikt over moderne communicatiemiddelen en al onze auto’s zijn daarmee uitgerust. Binnen 5 minuten komt een koerier uw kant op. Bovendien plannen wij onze ritten uiterst efficiënt in, zodat u altijd van tevoren weet wanneer u uw pakket kunt verwachten.

Onze spoedkoerier staat binnen de afgesproken tijd bij u voor de deur. Het maakt niet uit waar, wij zorgen dat we er zijn. Dit is vaak al binnen 45 minuten, maar het hangt uiteraard af van de afstand. Na de zending van u over te hebben genomen, rijden zij rechtstreeks door naar het juiste bezorgadres, zodat u er geen omkijken naar heeft.

3. Goedopgeleide en zorgvuldige chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs zijn professioneel en zorgvuldig. Ze rijden in representatieve bedrijfsauto’s en gebruiken altijd de ideale routes voor een snelle verzending. Daarbij gaan zij uiterst voorzichtig om met uw zending. De chauffeurs zijn er op getraind om hier secuur mee om te gaan.

Onze chauffeurs weten wanneer ze een hoog tempo aan kunnen houden en wanneer ze iets geduldiger moeten zijn, zodat uw zending nooit in gevaar komt.  Om die reden kunt u ons altijd blind vertrouwen om uw meest delicate zendingen veilig te vervoeren.

4. Realtime informatie via track & trace

Met ons volgsysteem kunt u uw zending continu volgen, zodat u altijd precies weet wanneer deze aankomt. De ritadministratie en financiële verwerking is van begin tot eind volledig geautomatiseerd.

5. Internationale bezorging

Naast onze binnenlandse verzenddienst, biedt Marcus ook internationale spoedzendingen aan. Heeft u een zending die naar het buitenland moet? Wij kunnen u daarbij helpen! Wij rijden internationaal, door heel Europa. Onze chauffeurs rijden onder andere in Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

We kunnen ons maar al te goed voorstellen hoe spannend het is dat belangrijke zendingen goed en veilig op bestemming aankomen, zeker als het de grens over gaat. Marcus is het perfecte bedrijf om uw tijdgevoelige internationale verzending aan toe te vertrouwen. We pakken niets over, maar leveren uw zending rechtstreeks van u naar het gewenste adres. Ook hier geldt dat u uw verzending kunt volgen met de track-and-trace code.

De tarieven voor een spoedkoerier

De ene rit is de ander niet en dit geldt ook voor het tarief dat daarbij komt kijken. Het tarief hangt af van enkele factoren. Zo is de tijdsdruk een factor. Hoe meer tijd wij krijgen om uw zending op te halen en af te leveren, des te lager het bedrag is dat wij in rekening brengen. Daarnaast is de afstand uiteraard een belangrijke factor die de totstandkoming van de exacte prijs vormt en welk voertuig wij hiervoor in moeten zetten. Uiteraard worden de gereden kilometerkosten in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een spoedkoerier te sturen?

De tarieven voor spoedkoeriers variëren afhankelijk van de afstand, de tijdsdruk en de grootte van de zending. Bel ons voor een gedetailleerde prijsopgave.

Hoe groot mag een zending zijn

Dit maakt niet uit, zolang het maar in een personenauto past.

Heeft u verdere vragen?

Marcus is er om u te helpen met alles waar u hulp bij nodig hebt – hoe groot of klein het vraagstuk ook is. Als u problemen heeft met het doen van een aanvraag of hoe u moet betalen, bel ons dan gerust op +31(0)88-6600500 of stuur ons een e-mail op info@marcus.nl en wij helpen u graag.

Book online / Buchen / Reserve