Taxi Amsterdam Centrum

Als u een vervoerder nodig hebt die betrouwbaar is en het centrum van Amsterdam op zijn duimpje kent, zoek dan niet verder. Bel direct +31(0)88-6600500 voor een taxi of gebruik onze online reserveertool. Taxi Marcus staat altijd voor u klaar!

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen. Kijk dus snel rond en zie wat wij u allemaal te bieden hebben!

Bel direct +31(0)88-6600500 Reserveer online

Waarom Marcus voor uw taxiritten van en naar Amsterdam Centrum?

Bij Marcus hoeft u zich nooit zorgen te maken over onverwacht hoge kosten. Wij communiceren vooraf altijd het te betalen tarief door – of u nu telefonisch reserveert of via een online reservering.

Onze geweldige backoffice staat altijd voor u klaar

U kunt ons 24/7 bereiken via onze hypermoderne telefooncentrale. Een van onze vriendelijke medewerkers zal uw taxireservering met plezier doorvoeren en al uw vragen beantwoorden.

Goedopgeleide en zorgvuldige chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs zijn professioneel en zorgvuldig, rijden in representatieve bedrijfsauto’s en kiezen altijd de kortste routes. Zo garanderen zij dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Voor iedere taxirit van en naar Amsterdam Centrum de geschikte wagen

Ons moderne wagenpark kent verschillende luxueuze modellen, waardoor wij u op drie manieren kunnen vervoeren. Zo bieden wij u de opties ‘Standaard’, ‘Luxe’ en ‘Bus’.

Wenst u in ultiem comfort naar uw bestemming gebracht te worden? Onze oogverblindende Mercedes-Benz E-Klasse, S-Klasse, V-Klasse en Maybach wagens zijn van alle luxe voorzien en hebben een geweldige wegligging, zodat u in rust reist en in stijl arriveert..

Reist u met meer dan 4 personen? Onze ruime minibussen bieden plaats aan maximaal 8 passagiers en zijn net zo comfortabel en luxueus als onze sedans. Voor grotere groepen kunt u gebruikmaken van onze exclusieve VIP busdienst.

Altijd eerlijk en transparant over onze prijzen

Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een reservering bij Marcus. Wij zijn bovendien eerlijk en duidelijk over onze prijzen, zodat u vooraf altijd weet hoeveel de rit gaat kosten. Het maakt niet uit of de rit door files uitloopt of dat de chauffeur vanwege wegwerkzaamheden om moet rijden, u zal altijd het vooraf afgesproken bedrag betalen. Dat vinden we niet meer dan normaal.

Betaal zoals u dat wilt

De kosten van uw rit zijn gebaseerd op de lengte van uw reis en het type vervoer dat u kiest (standaard, luxe of bus). Natuurlijk zijn onze luxe auto’s hoger geprijsd dan onze standaardvoertuigen.

U kunt uw reservering online afrekenen via iDeal, PayPal, American Express, Visa of MasterCard. Als uw favoriete betaalmethode hier niet tussen zit, geen nood! U kunt ook contant betalen in de taxi zelf. Hiervoor worden in beide gevallen geen extra kosten in rekening gebracht.

Amsterdam Centraal: taxi reserveren en betalen

U hebt drie mogelijkheden om onze taxiservice te bestellen of te reserveren:

  • Door te bellen naar +31(0)88-6600500.
  • Via onze online reserveertool.
  • E-mail ons op info@marcus.nl en laat ons weten welk soort voertuig u wilt gebruiken voor uw reis, het aantal passagiers, uw gewenste bestemming (met eventuele tussenstops) en wanneer u wenst te vertrekken.
Meer informatie

Marcus heeft een eigen Schiphol lounge

Marcus biedt als enige vervoerder in Nederland een exclusieve lounge op Schiphol voor passagiers die net geland zijn en door ons naar huis, kantoor of een andere stemming gereden zullen worden. Door bij de lounge af te spreken raakt niemand elkaar kwijt.

Uw chauffeur wacht u in de lounge op na reservering. De lounge beschikt over comfortabele stoelen, een host, gratis wifi en een selectie van warme en koude dranken. De lounge is gemakkelijk te vinden, tegenover aankomsthal 4, en is ook in het weekend geopend.

Veelgestelde vragen

Bij Marcus staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Als u vragen hebt over onze directievervoersservice, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31255-516000 of een e-mail te sturen naar info@marcus.nl. Wij helpen u graag verder!

Voor hoeveel personen zijn de minibussen geschikt?

Onze minibussen bieden plaats aan maximaal 8 passagiers.

Wat voor type auto is de 'luxe' optie?

De ‘luxe’ optie is een Mercedes-Benz E-Klasse, S-Klasse, V-Klasse of Maybach.

Hoe reserveer ik een rit?

Om een rit te reserveren kunt u online reserveren via bovenstaande blauwe knop, ons bellen op +31(0)88-6600500 of mailen via info@marcus.nl. Wij helpen u graag met uw reservering.
0/5 (0 Reviews)
Book online / Buchen / Reserve