fbpx

Taxi Amsterdam West

Heeft u een taxi nodig van of naar Amsterdam West? U kunt gemakkelijk en snel een taxi bestellen of reserveren door ons te bellen of door onze online tool te gebruiken. Bij Marcus werken wij met vaste tarieven, zodat u vooraf altijd weet hoeveel u betaalt.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare vervoerder die feilloos de weg in de regio Amsterdam West weet, dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze gediplomeerde chauffeurs kennen de stad als hun broekzak. Zij halen u in een van onze luxe Mercedes-Benz E-klasse wagens op en zorgen ervoor dat u op tijd en in comfort op uw bestemming aankomt.

Op deze pagina leggen wij u alles uitgebreid uit over onze service en mogelijkheden. Of bestel direct een taxi via de knoppen hieronder.

Bel direct +31(0)88-6600500 Reserveer online

Taxi Amsterdam West naar Schiphol en andersom

Gaat uw vlucht over enkele uren of bent u zojuist geland op Schiphol en wilt snel en comfortabel naar Amsterdam West worden gebracht? Onze goed opgeleide chauffeurs zijn vriendelijk en halen u op wanneer u dat wilt, zodat u zeker weet dat u op tijd bij de plaats van bestemming aankomt.

Onze gediplomeerde chauffeurs kunnen altijd tijdig anticiperen op files en ander oponthoud, doordat zij continu peilen hoe de situatie op de weg is. Zo is de kans op vertraging bij ons gering. Na aankomst bij de vertrekhal of uw bestemming, stopt de service niet, want zij helpen u uiteraard met het uitladen van de koffers.

Op Schiphol bieden wij – als enige vervoerder in heel Nederland – een exclusieve service voor gelande passagiers met een reservering bij Marcus, in de vorm van een exclusieve lounge. Hier wacht onze chauffeur op u voor uw rit. Onze lounge ligt tegenover aankomsthal 4 en is gemakkelijk te herkennen aan het grote Marcus-logo aan de buitenkant.

Binnen vindt u comfortabele stoelen, een host, gratis wifi en een selectie warme en koude dranken. Als u vragen hebt, zal de gastheer deze graag beantwoorden. De lounge is ook in het weekend geopend. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze unieke service.

Meer informatie

Waarom Taxi Marcus altijd de beste keuze is voor Amsterdam West

Taxi Marcus biedt u om meer dan één reden de beste taxibeleving van Amsterdam West en omstreken:

  • Professionele en vriendelijke chauffeurs
  • Altijd de snelste route
  • Meerdere vervoersmogelijkheden
  • Altijd een comfortabele wagen
  • Veiligheid staat voorop
  • Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat
  • Vaste afgesproken prijs
  • Altijd op tijd vetrekken en aankomen
  • Snel en gemakkelijk te bestellen en reserveren

Bij Marcus is alles zo ingericht dat u altijd geniet van maximaal comfort. We staan wanneer u ons nodig heeft paraat om u overal in Amsterdam West op te halen en naar de gewenste bestemming te rijden. Of wilt u juist naar Amsterdam West vanaf bijvoorbeeld luchthaven Schiphol? Geen probleem, onze goed opgeleide chauffeurs halen u overal op en rijden de snelste en veiligste route naar uw bestemming.

Vervoersmogelijkheden voor een taxi in Amsterdam West

Bent u in Amsterdam West of wilt u er juist naartoe? Geen probleem, wij vervoeren u graag. Wij beschikken over twee vervoersmogelijkheden: luxueuze Mercedes-Benz E-Klasse modellen en een ruime minibus, wederom van Mercedes-Benz.

Onze Mercedes-Benz E-, V-, en S-Klasse wagens zijn niet alleen chic, maar ze rijden ook uiterst comfortabel. U zult zeker een goede indruk maken wanneer u in een van onze auto’s verschijnt. Onze chauffeurs zijn punctueel, servicegericht en representatief. Zij garanderen dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Reist u met meer dan vier personen? Geen paniek, onze ruime minibussen bieden plaats aan maximaal acht passagiers. Dus of u nu reist met familie, vrienden of collega’s, wij kunnen u overal naartoe brengen. Net als de sedans zijn onze minibussen voorzien van alle comfort, zodat u achterover kunt leunen en genieten van de rit.

Hoe bestel je een taxi van of naar Amsterdam West?

Het bestellen of reserveren van een taxi is gemakkelijk en op meerdere manieren te doen:

1.

Bestel telefonisch via +31(0)88-6600500 uw taxi. Wij hebben een van de modernste back-offices in de Nederlandse taxiwereld.

2.

Maak online een bestelling of reservering via onze gebruiksvriendelijke tool.

3.

Verstuur een e-mail naar info@marcus.nl en vermeld daarin de datum en het tijdstip, het vertrekpunt, de bestemming (met eventuele tussenstops), hoeveel passagiers er meerijden en met welk type wagen u wenst te reizen.

Kosten en betalingsmogelijkheden voor een taxi in Amsterdam West

Wij berekenen geen kosten door voor het maken van een reservering. Een ander punt dat de dienstverlening van Marcus zo vertrouwd en aangenaam maakt, is zijn transparantie in de kosten. Bij een telefonische of digitale reservering geven wij altijd de exacte hoogte van de ritprijs door, zodat u weet waar u aan toe bent.

U weet dus altijd hoeveel u betaalt voor de rit, ongeacht onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld als de chauffeur vanwege wegwerkzaamheden om moet rijden of in de file terecht komt. De vooraf afgesproken prijs is altijd de definitieve prijs.

De hoogte van het bedrag hangt af van de lengte van de rit en het vervoerstype (standaard, luxe of bus). Uiteraard betaalt u een hogere prijs voor een rit in een van onze luxe wagens.

Online kunt u uw reservering veilig vooraf betalen via iDeal, PayPal, American Express, Visa of MasterCard. Zo wordt uw reis vanaf het begin meer ontspannen en hoeft u zich geen zorgen te maken over betaling. Het is natuurlijk ook mogelijk om in de taxi zelf te betalen. Dit kan contant, per pin of per creditcard. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Bezienswaardigheden Amsterdam West

Er valt een hoop te beleven in Amsterdam West. Wij hebben drie leuke bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet.

De Hallen

Bij De Hallen is ontzettend veel te beleven, van media en fashion tot heerlijke gerechten. Het wordt gezien als een culturele en maatschappelijk betrokken ontmoetingsplek voor jong en oud. Met veel andere activiteiten zoals de bioscoop, bibliotheek en markten is het haast onmogelijk om u te vervelen.

Museum Het Schip

Het Schip is een blok arbeiderswoningen in de Spaarndammerbuurt, die tussen 1914 en 1921 werden gebouwd en zijn ontworpen door Michel de Klerk in de stijl van de Amsterdamse School. Nooit eerder was er zoveel zorg besteed aan arbeiderswoningen, die ‘paleizen’ werden genoemd. Een bezoek aan dit museum geeft u een goede indruk van de woonsituatie van de arbeiders in de jaren 20.

De Overtoom

De Overtoom is een sfeervolle straat van ongeveer 1,75 kilometer in de Overtoombuurt in Amsterdam-West en is een ware hotspot. Met alle leuke restaurantjes, poolhallen, barretjes, yoga studio’s en koffietentjes, is de Overtoom de ideale plek om voor en na het bruisende uitgaansleven van het Leidseplein rond te slenteren.

Veelgestelde vragen

Als klant van Marcus heeft u wellicht vragen over onze dienstverlening. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Wordt uw vraag niet beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon en wij helpen u graag verder.

Hoe lang van tevoren moet ik de taxi reserveren?

Over het algemeen wordt aanbevolen een taxi minstens een uur van tevoren te reserveren. Houd er echter rekening mee dat dit per locatie kan verschillen. Als u bijvoorbeeld een taxi nodig hebt in Amsterdam West, is het raadzaam om ten minste twee uur van tevoren te reserveren.

Kan ik mijn taxirit annuleren?

Natuurlijk kunt u altijd uw taxirit annuleren, maar breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte. Als u binnen 24 uur voor de ophaaltijd annuleert, brengen wij annuleringskosten in rekening.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

U mag standaard één grote koffer en één kleine handtas per persoon meenemen. Als u meer bagage heeft, laat het ons dan van tevoren weten zodat wij het voor u kunnen regelen.

Mag ik roken in de taxi?

Nee, roken is niet toegestaan in onze cabines.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik terecht?

Wij staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen bij het maken van een reservering op +31(0)88-6600500.

Wat is er nog meer mogelijk bij Taxi Marcus?

Marcus Executive Car Services

Directievervoer op hoog niveau. Bij MECS staan we garant voor stijl, veiligheid, comfort en discretie.

Executive Car Services

VIP Coach

Met onze luxe bus- en shuttlediensten vervoeren wij op stijlvolle wijze groepen van 5 tot wel meer dan 500 gasten.

VIP Coach

Marcus Koeriers

Marcus Koeriers kunnen uw goederen of documenten met spoed of extra zorg vervoeren. Ook kunnen wij helpen bij het fysieke transport van uw visum aanvraag en het verzorgen van legalisaties.

Marcus Koeriers

Gediplomeerde chauffeurs inhuren

Het is ook mogelijk via Marcus Vervoerbedrijven gediplomeerde chauffeurs in te huren die uw eigen auto besturen.

Contact

Reserveer vandaag nog uw taxi naar Amsterdam West!

Bel of gebruik onze online reserveringstool om een taxi te bestellen of te reserveren. U krijgt meteen een vaste prijs (geen verrassingen achteraf). Taxi Marcus is 24/7 beschikbaar, ook op feestdagen.

Bel direct +31(0)88-6600500 Reserveer een rit
0/5 (0 Reviews)
Book online / Buchen / Reserve