fbpx

Taxi Amsterdam Zuid

Bent u op zoek naar een vervoerder die Amsterdam Zuid goed kent? Dan heeft u die gevonden. Onze chauffeurs kennen de stad door en door en halen u op in een van onze luxe Mercedes-Benz voertuigen, zodat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.

Bestel direct een taxi of reserveer voor wanneer u er een nodig heeft. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze diensten en ons aanbod.

Bel direct +31(0)88-6600500 Reserveer online

Direct een taxi van of naar Amsterdam Zuid bestellen 

U kunt op drie manieren bij ons een taxi bestellen:

 • Bel direct naar 088-6600500. Onze backoffice is een van de meest geavanceerde in de Nederlandse taxiwereld.
 • U kunt ook online uw taxi reserveren, via onze online reserveertool. Gee in slechts enkele minuten de datum, tijd, locaties en uw voorkeuren aan ons door in het formulier.
 • Desgewenst kunt u een e-mail sturen naar info@marcus.nl met uw gewenste ritgegevens, inclusief tijd en datum van vertrek, contactgegevens en het gewenste vervoerstype.

Marcus is om talloze redenen de nummer 1 vervoerder

Marcus biedt de beste ervaring in Amsterdam Zuid om verschillende redenen:

 • Professionaliteit en hoffelijkheid staan bij onze chauffeurs hoog in het vaandel
 • U in een mum van tijd op uw bestemming, omdat onze chauffeurs de kortste route kiezen
 • U heeft de keuze uit verschillende transportopties
 • Onze auto’s zijn comfortabel, zodat u tijdens uw reis kunt ontspannen
 • Veiligheid is onze eerste prioriteit
 • Wij zijn 24/7 beschikbaar
 • Geen onverwachte kosten: de prijs die we afspreken is altijd de vaste prijs
 • Een auto bestellen en reserveren gaat bij ons snel en gemakkelijk
 • Wij halen u overal in Amsterdam Zuid op en brengen u naar uw bestemming. Onze vakkundige chauffeurs komen u halen waar u ook bent en nemen altijd de snelste en veiligste route naar uw bestemming.

Bent u op zoek naar een particuliere of zakelijke taxi in Amsterdam Zuid?

Wat uw situatie ook is, wij hebben een vervoermiddel dat aan uw wensen voldoet. Onze Mercedes-Benz E-Klasse modellen zijn comfortabel en goed onderhouden. Als u meer luxe en ruimte wenst, hebben wij de perfecte oplossing in onze Mercedes-Benz S-Klasse, V-Klasse en Maybach modellen.

Heeft u een grote groep? Geen probleem! Onze comfortabele minibussen bieden plaats aan maximaal 8 personen, zodat u probleemloos kunt reizen met familie, vrienden of collega’s. En net als al onze sedans zijn onze minibussen uitgerust met alle voorzieningen die u nodig hebt voor een ontspannende rit. Voor grotere groepen helpen wij u graag met onze VIP bus service.

Taxi Amsterdam Zuid naar Schiphol

Marcus biedt taxivervoer van en naar Schiphol Airport, zodat u zich nooit druk hoeft te maken om uw vlucht.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat u veilig en wel op uw bestemming aankomt. Zij houden altijd het verkeer onderweg in de gaten, zodat ze op tijd vertragingen kunnen vermijden. Aangekomen op de bestemming helpen zij u uiteraard met uw bagage.

Mocht u net geland op Schiphol en door ons vervoerd gaan worden, dan hebben wij leuk nieuws voor u. Marcus heeft als enige vervoerder in Nederland een eigen lounge op Schiphol voor zijn passagiers ter beschikking. Hier zal uw chauffeur op u te wachten om u naar uw bestemming te rijden.

Mocht u nog even tot rust willen komen, geen probleem. Onze gastheer zal u verwelkomen met een heerlijke kop koffie, thee of een van onze andere gratis dranken naar keuze. U vindt de lounge tegenover aankomsthal 4 en we zijn ook op weekenddagen geopend.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Marcus rekent geen extra kosten voor het maken van reserveringen en we zijn altijd transparant over de kosten.

Altijd duidelijk wat u moet betalen

Of u nu boekt via de website of via de telefoon, wij geven u altijd vooraf het totaal te betalen tarief, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Ongeacht onvoorziene gebeurtenissen zoals wegwerkzaamheden of files, betaalt u nooit meer dan wat we oorspronkelijk hebben afgesproken.

Hoe worden onze kosten bepaald?

De kosten van uw rit worden bepaald op basis van de afstand van uw reis en het soort vervoer dat u kiest (standaard, luxe of bus). U betaalt uiteraard meer voor een luxe auto dan voor een standaardauto.

Betaal eenvoudig vooraf of in de taxi

Voordat u ook maar een stap in de taxi heeft gezet, kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u de betaling al heeft geregeld via iDeal, PayPal, American Express, Visa of MasterCard.

En als u om wat voor reden dan ook niet vooraf online kunt betalen of dat gewoon liever niet doet, geen nood! U kunt nog steeds in de taxi zelf betalen met contant geld, pin of creditcard – allemaal zonder extra kosten.

Bezienswaardigheden in Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid zit barstensvol leuke musea. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Diamant Museum.

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is een van de beroemdste musea ter wereld. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan het Rijksmuseum is de Eregalerij, met werken van enkele van de beroemdste Nederlandse kunstenaars. De Eregalerij bevindt zich in het hoofdgebouw van het museum, dat in 1885 werd ontworpen door Pierre Cuypers.

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum is gewijd aan het werk van Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten in Amsterdam. Het museum heeft de grootste collectie ter wereld van het werk van Van Gogh, evenals werken van andere opmerkelijke Nederlandse kunstenaars. Het museum is groot en bevat zowel permanente als tijdelijke tentoonstellingen. Als u een fan bent van het werk van Vincent van Gogh, of gewoon meer wilt weten over Nederlandse kunst, dan is het Van Gogh Museum een must.

Diamantmuseum

Het Diamantmuseum is – zoals de naam als doet vermoeden – gewijd aan de geschiedenis van diamant. Het museum heeft tentoonstellingen over de geschiedenis van het slijpen en polijsten van diamanten, evenals een grote collectie diamanten sieraden.

Veelgestelde vragen

Bij Marcus staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Als u vragen hebt over onze directievervoersservice, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31255-516000 of een e-mail te sturen naar info@marcus.nl. Wij helpen u graag verder!

Hoe lang van tevoren moet ik een taxi reserveren?

U kunt 24/7 gebruikmaken van onze backoffice door ons te bellen. Een chauffeur zal snel na uw telefoontje naar u toe worden gestuurd, maar houd er rekening mee dat hij eerst naar uw locatie moet rijden. Gemiddeld arriveren wij in 15 tot 30 minuten.

Hoe kan ik reserveren en zijn er reserveringskosten?

U kunt telefonisch of online reserveren. Om online te reserveren klikt u rechtsboven op “Boek een rit” en vult u het formulier in met uw persoonlijke gegevens. Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Wat zijn de betalingsmethoden?

Bij ons kunt u vooraf online betalen via iDeal, PayPal, American Express, Visa en MasterCard. U kunt uw taxichauffeur ook betalen met contant geld, pinpas of creditcard – wat u het beste uitkomt. Er worden hier nooit extra kosten in rekening gebracht.

Wat als ik met een grote groep ben?

Als u met een grote groep reist, biedt Marcus de mogelijkheid van een minibus. Onze 8-persoons minibus is perfect voor grotere groepen en kan u naar elke bestemming in Amsterdam-Zuid brengen. Grotere groepen hebben ook het voordeel dat ze minder betalen per persoon, dus het is een geweldige optie voor mensen met een budget. Marcus is 24/7 beschikbaar, dus u kunt altijd op ons rekenen.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik terecht?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)88-6600500 of door te mailen naar info@marcus.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.
0/5 (0 Reviews)
Book online / Buchen / Reserve