fbpx

Taxi Haarlemmermeer

Als u een stipte en comfortabele taxiservice in Haarlemmermeer wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs kennen het gebied als geen ander en brengen u naar uw bestemming in een van onze luxe Mercedes-Benz voertuigen.

Bestel direct een taxi of reserveer wanneer u hem nodig heeft, telefonisch of online. Op deze pagina leggen wij u alles uit wat u moet weten over onze service en welke mogelijkheden u heeft.

Bel direct +31(0)88-6600500 Reserveer online

Waarom Marcus Taxi?

Marcus is om verscheidende redenen de beste taxi- en directievervoerder van Haarlemmermeer:

 • Onze chauffeurs zijn professioneel en vriendelijk
 • Wij nemen altijd de snelst mogelijke route
 • Wij bieden verschillende transportmogelijkheden
 • U rijdt altijd in een comfortabele auto
 • Veiligheid is onze hoogste prioriteit
 • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Onze prijzen staan vast en zijn vooraf afgesproken
 • Wij vertrekken en komen altijd op tijd
 • Bestellen en reserveren bij ons is snel en gemakkelijk

Marcus Taxi is altijd beschikbaar om u op te halen en naar uw gewenste bestemming te brengen – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze chauffeurs komen uit de omgeving en kennen de wegen op hun duimpje. Zo brengen zij u veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming.

Nu meteen een taxi vanuit Haarlemmermeer nodig?

U kunt op drie manieren een taxi bestellen bij Marcus:

 1. Per telefoon – bel +31(0)88-6600500.
 2. Online, via onze online reserveertool.
 3. Via e-mail – stuur een e-mail naar info@marcus.nl met uw ritgegevens: datum, vertrekpunt, bestemming (met eventuele tussenstops), aantal passagiers en het vervoertype.

Wij sturen u binnen 10 minuten een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. Als u vragen hebt, kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken. Wij helpen u graag!

Taxi Haarlemmermeer naar Schiphol

Als u een taxi nodig heeft om u van Haarlemmermeer naar Schiphol te brengen of andersom, dan kan Marcus dat gemakkelijk voor u verzorgen. Vanaf Haarlemmermeer duurt de rit ongeveer een kwartier (15 minuten) naar Schiphol.

Hoopt u uw vlucht op tijd te halen of bent u net aangekomen op Schiphol en wilt u in alle comfort naar huis? Geen zorgen.

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en snel op uw bestemming aankomt. Zij anticiperen op deze problemen en nemen alternatieve routes om ervoor te zorgen dat u vlot en op tijd aankomt. Wanneer u op uw bestemming arriveert, helpen zij u vanzelfsprekend bij het uitladen van uw koffers.

Unieke Schiphol Lounge

Wij kunnen het ons heel goed voorstellen als u na een lange vlucht nog even wilt relaxen voordat u naar huis, kantoor of een andere bestemming gereden wordt. Om die reden hebben wij – als enige vervoerder in Nederland – een eigen exclusieve lounge op Schiphol voor onze passagiers geopend.

Hier kunt u plaats nemen in een heerlijke stoel, waar onze gastheer u een gratis drankje naar wens serveert. Onze chauffeur zal daar voor u klaarstaan om u te vervoeren. De lounge is altijd goed te vinden, aangezien hij zich tegenover aankomsthal 4 bevindt en een groot bord met ons logo boven de deur heeft. De lounge is elke dag van de week geopend.

Heeft u een particuliere of zakelijke taxi in Haarlemmermeer nodig?

Afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende soorten vervoer beschikbaar. Als u op zoek bent naar een standaardrit, zijn onze Mercedes-Benz E-Klasse modellen perfect. Als u meer luxe en ruimte verlangt, bieden onze Mercedes-Benz S-Klasse, V-Klasse en Maybach de perfecte uitkomst. Op die manier kunnen wij u altijd in elke wens voorzien.

Reist u met meer dan 4 personen? Geen paniek, onze ruime minibussen bieden plaats aan maximaal 8 passagiers. Dus of u nu reist met familie, vrienden of collega’s, wij kunnen u overal naartoe brengen. Net als de sedans, zijn onze minibussen ook voorzien van alle comfort, zodat u achterover kunt leunen en kunt genieten van de rit. En voor grotere groepen bieden wij u graag onze VIP bus service aan.

Taxi kosten en betalingsmogelijkheden

Het maken van een reservering is bij Marcus altijd gratis en Marcus zelf is altijd transparant over de kosten van de rit.

U zult nooit voor verrassingen komen te staan of meer moeten betalen dan oorspronkelijk overeengekomen. Via een telefoontje of onze digitale reserveringstool spreekt u een exacte prijs af voor de rit – een prijs die niet verandert, wat er onderweg ook gebeurt (bijvoorbeeld onverwachte bouwwerkzaamheden of verkeer).

De kosten van de ritprijs zijn gebaseerd op het aantal kilometers dat er gereden dient te worden en welk type vervoer u wilt nemen (standaard, luxe of bus). Natuurlijk zijn onze luxe auto’s duurder dan die in ons standaardpakket.

U kunt uw reis vanaf het begin meer ontspannen maken door uw reservering veilig vooraf online te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal, American Express, Visa of MasterCard. Uiteraard kunt u ook in de taxi zelf betalen met contant geld, pin of creditcard. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Bezienswaardigheden in Haarlemmermeer

Enkele attracties in en om Haarlemmermeer zijn de Aalsmeerse Bloemenveiling, een van de grootste bloemenveilingen ter wereld, en het Rijksmuseum Schiphol, een museum gevestigd in een voormalige luchthaventerminal.

Daarnaast vertelt het Cruquius Museum het verhaal over de droogmaking van het Haarlemmermeer. Het museum toont u de kracht van 19e-eeuwse stoomtechnieken en de eeuwenlange strijd tegen het water. U kunt ook een bezoek maken aan het Nationaal Monument MH17, dat op 17 juli 2017 is geplaatst ter nagedachtenis aan de Nederlandse slachtoffers van vlucht MH17.

Tot slot willen wij u het Panoramaterras op Schiphol niet ontnemen. Hier kunt genieten van het geweldige uitzicht en vliegtuigen spotten. De toegang is gratis.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik de taxi reserveren?

U kunt op elk moment van de dag naar ons backoffice bellen. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Op het moment van bellen kunnen wij bijna gegarandeerd een chauffeur voor u inzetten die naar u toe kan komen. U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat hij eerst nog naar u toe moet rijden. Gemiddeld staan wij in 15 en 30 minuten bij u op de stoep.

Welke vervoersmogelijkheden zijn er?

U kunt kiezen uit meerdere vervoersopties, waaronder standaard of luxe (beide geschikt voor 4 passagiers) en minibus (8 personen).

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Wij accepteren iDeal, PayPal, American Express, Visa en MasterCard. U kunt uw taxichauffeur ook betalen met contant geld, pinpas of creditcard – wat u het beste uitkomt.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik terecht?

Als u een vraag hebt, schroom niet om contact met ons te nemen. Dit kan telefonisch door naar +31(0)88-6600500 te bellen of een mail te sturen naar info@marcus.nl. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.
0/5 (0 Reviews)
Book online / Buchen / Reserve