fbpx

Taxi Zwanenburg

Als u een betrouwbare vervoerder in Zwanenburg nodig hebt, dan zijn wij u graag van dienst. Onze chauffeurs kennen de weg als geen ander en zorgen ervoor dat u op tijd en comfortabel op uw bestemming aankomt. U wordt opgehaald in een van onze luxe auto’s van Mercedes-Benz.

Wij vertellen u op deze pagina graag meer over onze services en de mogelijkheden. Of bestel direct uw taxi bij Marcus, telefonisch of online.

Bel direct +31(0)88-6600500 Reserveer online

Waarom Marcus Taxi?

Marcus is om verscheidende redenen de beste taxi- en directievervoerder van Haarlemmermeer:

 • Onze chauffeurs zijn professioneel en vriendelijk
 • Wij nemen altijd de snelst mogelijke route
 • Wij bieden verschillende transportmogelijkheden
 • U rijdt altijd in een comfortabele auto
 • Veiligheid is onze hoogste prioriteit
 • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Onze prijzen staan vast en zijn vooraf afgesproken
 • Wij vertrekken en komen altijd op tijd
 • Bestellen en reserveren bij ons is snel en gemakkelijk

Marcus Taxi is altijd beschikbaar om u op te halen en naar uw gewenste bestemming te brengen – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze chauffeurs komen uit de omgeving en kennen de wegen op hun duimpje. Zo brengen zij u veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming.

Nu meteen een taxi vanuit Haarlemmermeer nodig?

U kunt op drie manieren een taxi bestellen bij Marcus:

 1. Per telefoon – bel +31(0)88-6600500.
 2. Online, via onze online reserveertool.
 3. Via e-mail – stuur een e-mail naar info@marcus.nl met uw ritgegevens: datum, vertrekpunt, bestemming (met eventuele tussenstops), aantal passagiers en het vervoertype.

Wij sturen u binnen 10 minuten een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. Als u vragen hebt, kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken. Wij helpen u graag!

Redenen om voor Marcus te kiezen

Er zijn talloze redenen om Marcus te kiezen voor een taxi in Zwanenburg en omgeving.

Onze professionele en beleefde chauffeurs kiezen altijd de beste route

Wij zijn er trots op dat onze chauffeurs professioneel en beleefd zijn. Zij nemen altijd de snelste routes, zodat u in een mum van tijd op uw bestemming bent! Bovendien bieden wij meerdere vervoersopties aan, dus u kunt kiezen wat het best voor u werkt.

Veilig en comfortabel

Onze auto’s zijn uiterst comfortabel, zodat u heerlijk ontspannen op uw bestemming arriveert. Maar het belangrijkst is dat veiligheid altijd onze eerste prioriteit is. Als u vragen of zorgen heeft, zijn wij 24/7 beschikbaar.

Transparante tarieven: geen onverwachte kosten

De prijs die we afspreken is altijd de vaste prijs – er zijn dus geen onverwachte kosten! U kunt eenvoudig vooraf betalen en u hoeft niet bij te betalen als de reis onverwacht langer duurt door bijvoorbeeld file of slechte weersomstandigheden. Het is overigens ook mogelijk om in de taxi te betalen als u daar de voorkeur aan geeft.

Direct een taxi van of naar Zwanenburg bestellen?

Als u in Zwanenburg bent en dringend vervoer nodig heeft, bel ons dan op +31(0)88-6600500 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. U kunt ook eenvoudig online reserveren door een formulier op onze website in te vullen. Daarnaast kunt u mailen naar info@marcus.nl. Vermeld uw ophaal- en bestemmingslocatie, samen met uw persoonlijke gegevens, zodat wij direct uw bestelling kunnen verwerken. We sturen u binnen tien minuten een bevestigingsmail met alle informatie. En als u vragen hebt, is onze klantenservice slechts één telefoontje of e-mail van u verwijderd.

Kortom, er zijn drie manieren om een taxi te bestellen:

 • Bel naar +31(0)88-6600500. Wij hebben een van de modernste back-offices voor taxi’s in Nederland.
 • Bestel online een taxi via onze handige reserveringstool.
 • Stuur een e-mail naar info@marcus.nl en geef aan wanneer u uw rit wilt plannen, wat het vertrekpunt is, waar u heen wilt (met eventuele tussenstops), hoeveel mensen er meegaan en welk type auto u wenst.

Taxi Zwanenburg naar Schiphol

Onze chauffeurs brengen u zonder zorgen van of naar Schiphol. Dus het maakt niet uit of u over een paar uur vanaf Schiphol vliegt of net op Schiphol bent geland, wij halen u graag op en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Vanaf Zwanenburg is het ongeveer 17 minuten rijden naar Schiphol. Onze ervaren chauffeurs houden altijd de verkeersomstandigheden in de gaten, zodat zij stressvolle vertragingen vermijden en u hoe dan ook op tijd bent. Bij aankomst zullen zij u uiteraard ook helpen met uw bagage.

Eigen lounge op Schiphol

Schiphol is vaak enorm druk. Duizenden passagiers lopen kriskras door elkaar heen en het officiële meetingpoint van Schiphol is ook niet altijd makkelijk te vinden. Daarom hebben wij tegenover aankomsthal 4 onze eigen lounge op Schiphol geopend.

Zo vinden u en uw chauffeur elkaar altijd zonder problemen. Zodra u geland bent, staat uw chauffeur daar klaar om u naar uw bestemming te brengen. Als u eerst even wilt ontspannen, kan dat hier ook. Onze gastheer zal u verblijden met een heerlijk kopje koffie, thee of een van onze andere gratis drankjes.

Een particuliere of zakelijke taxi Zwanenburg? Wij bieden het allebei

Bij Marcus begrijpen we dat iedereen andere behoeften heeft. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende voertuigen, van onze standaard Mercedes E-Klasse modellen tot onze luxueuze Mercedes S-Klasse, V-Klasse en Maybach modellen. Wat uw vervoersbehoeften ook zijn, wij hebben de oplossing altijd in huis.

Als u van plan bent om met een groep van maximaal 8 personen te reizen, zijn onze comfortabele minibussen perfect voor u. Wij kunnen u overal naartoe brengen, en onze minibussen zijn uitgerust met alle voorzieningen die u mag verwachten, dus leun achterover en ontspan terwijl wij rijden.

Hoe komt de prijs tot stand en hoe kan er betaald worden?

Marcus is altijd zeer transparant over de kosten. U weet altijd het exacte bedrag van de rit voordat u de rit boekt, dus u komt niet voor verrassingen te staan. Zelfs als de chauffeur moet omrijden vanwege wegwerkzaamheden of vast komt te zitten in het verkeer, betaalt u toch alleen de vooraf afgesproken prijs. Dit maakt de service van Marcus veel aangenamer en vertrouwder voor klanten.

De prijs van uw rit wordt bepaald door de afstand van uw reis en het type auto dat u kiest (standaard, luxe of bus). Onze luxe auto’s zijn duurder dan die in het standaardpakket.

U kunt uw reservering veilig vooraf online betalen met iDeal, PayPal, American Express, Visa of MasterCard. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u uw rit moet betalen en kunt u zich vanaf het begin van uw reis ontspannen. U kunt ook contant, per kaart of pin betalen in de taxi zelf. Voor zowel het maken van uw reservering als het betalen in de taxi worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bezienswaardigheden in Zwanenburg

Zwanenburg is een charmant dorpje, telt ongeveer 3.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 2,7 vierkante kilometer. Zin in een competitief dagje uit?

U kunt karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa en bowlen op een van de nieuwe LED bowling bij Silverstone.

Daarnaast is er ook Ontsleuteld, een interactief stadsspel waarbij u zich een spion waant. Gebruik aanwijzingen om verschillende locaties in het stadscentrum op te sporen, opdrachten te decoderen en zoveel mogelijk telefoonnummers vrij te spelen om contact op te nemen met de Mysterieuze Opdrachtgever.

Veelgestelde vragen

Moet ik ver van tevoren reserveren?

Onze backoffice is 24/7 beschikbaar, dus u kunt ons elk moment van de dag bellen. Wij hebben bijna altijd een chauffeur klaar staan om naar u toe te komen, maar houd er rekening mee dat hij eerst naar uw locatie moet rijden. Het kost ons gemiddeld 15-30 minuten om bij u te komen.

Waar haalt Marcus mij op in Zwanenburg?

Marcus biedt service in heel Zwanenburg. Wij kunnen u overal ophalen en naar uw bestemming brengen.

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

PayPal, iDeal, American Express, Visa en MasterCard zijn allemaal betalingsmogelijkheden die bij ons worden geaccepteerd. U kunt uw taxichauffeur ook persoonlijk betalen met contant geld, pinpas of creditcard – wat u het beste uitkomt. Er worden hier nooit extra kosten in rekening gebracht.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik terecht?

Treuzel nooit om bij vragen contact met ons op te nemen, hetzij telefonisch op +31(0)88-6600500 of door te mailen naar info@marcus.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen!
0/5 (0 Reviews)
Book online / Buchen / Reserve