fbpx

Touringcar huren

Met een grote groep op stap? Ongeacht de grootte van uw groep hebben wij een touringcar die perfect bij u past en volledig is uitgerust met alles wat u nodig hebt. Marcus Busvervoer regelt op stijlvolle wijze groepsvervoer vanaf 5 personen tot meer dan 500 gasten voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen. Op deze pagina leggen wij u precies uit wat u van ons kan verwachten en hoe eenvoudig het huren van een touringcar bij ons is.

+31(0)88-6600500 Reserveer online

Bus huren met chauffeur

Wanneer u voor een grote groep een bedrijfs- of personeelsfeest organiseert, is het altijd geruststellend om vooraf te weten dat het vervoer goed geregeld is.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u en uw gezelschap op een snelle, comfortabele en veilige manier heen en terug te rijden van hotels, conferenties, restaurants en evenementen. Onze bussen zijn van alle gemakken voorzien.

Zowel in binnen- als buitenland bent u bij ons altijd in goede handen. Wil u een bus boeken voor meer dan 90 personen? Dat kan zeker. Wij kunnen tot wel 500 gasten bedienen, omdat wij met hetzelfde gemak meerdere bussen tegelijk in kunnen zetten. Op die manier zorgen wij dat u allemaal als groep op tijd aankomt op uw bestemming. Lunch en hapjes en drankjes onderweg zijn inbegrepen.

U kunt op twee manieren gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening aanvragen: door bovenstaand nummer te bellen of uw reisgegevens in onze online tool in te voeren.

Faciliteiten van onze touringcars

Onze Mercedes-Benz Tourismo biedt ruimte aan maximaal 51 personen en hun bagage en is perfect voor lange reizen naar het buitenland. Daarnaast is hij uitgerust met verschillende luxe faciliteiten, waaronder:

 • Tafels
 • Een toilet
 • Airconditioning
 • Dvd- en audioapparatuur
 • Koffiebar voor warme dranken
 • Koelkast voor koude dranken
 • Luchtvering
 • Verstelbare rugleuning
 • Voetsteunen
 • Zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel)
 • Individueel instelbare verlichting

Ook kleine busjes te huur met chauffeur

Ook als uw budget of groep kleiner is, kunt u bij Marcus een busje met chauffeur huren. Want ongeacht de grootte van de groep, wilt u er natuurlijk altijd van op aan kunnen dat het vervoer tot in de puntjes geregeld is.

Daarom hebben wij naast Mercedes-Benz Tourismo bussen ook Mercedes-Benz Sprinters voor 16 tot 26 personen en Mercedes-Benz Integro modellen voor 43 personen. Deze voertuigen hebben het formaat van een bestelbus, maar zijn qua comfort gelijk aan een grote tourbus. Enkel het toilet ontbreekt.

Het financiële voordeel van dit soort bussen is dat ze goedkoper zijn en u bovendien ook thuis af kunnen zetten. Omdat ze kleiner zijn, kunnen wij hiermee immers door straten en gebieden rijden waar we met grotere bussen niet doorheen zouden passen. Dat is wel zo handig!

Uw bus personaliseren

Bij Marcus willen we ervoor zorgen dat uw bus precies is zoals u hem voor ogen heeft. Daarom kunt u bij ons verschillende aanpassingen laten doen, zodat de uitvoering volledig naar wens is. We kunnen bijvoorbeeld de zijkant van de touringcar voorzien met reclame-uitingen van uw organisatie, wat een geweldige manier is om uw bedrijf te promoten en uw merknaam onder de aandacht te brengen.

Daarnaast is het mogelijk om een bus die bestemd is voor 60 personen om te bouwen tot eentje voor 40 man. De zitplaatsen worden dan wat verder uit elkaar gezet, wat meer beenruimte oplevert. Banken kunnen worden omgedraaid met een tafeltje ertussen, voor het gevoel van een gezellige en comfortabele treinrit.

Duurzaamheid

Al onze touringcars hebben een EURO 6-motor. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste Europese normen voor de uitstoot van benzine- en dieselvoertuigen. De normen zijn gebaseerd op een reeks strenge tests die de hoeveelheid kooldioxide, stikstofoxiden en andere verontreinigende stoffen meten die een voertuig uitstoot.

Onze touringcars overtreffen deze normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze zo min mogelijk bijdragen aan de luchtvervuiling. Als het om klimaatverandering gaat, telt elk klein beetje en wij dragen hiermee ons steentje bij aan de bescherming van het milieu. Daarnaast is de motor ook stiller dan de vorige generaties, wat zorgt voor een extra ontspannen reis.

Veiligheid

Wij nemen de veiligheid van onze passagiers zeer serieus en daarom hebben al onze chauffeurs een Bhv-cursus gevolgd. In het geval van een ongeluk weten zij hoe zij de situatie het beste kunnen inschatten en hulp kunnen bieden.

Onze chauffeurs zijn getraind om met verschillende situaties om te gaan en staan altijd klaar om te helpen. U kunt er zeker van zijn dat u in veilige handen bent wanneer u met ons reist.

Ze houden zich altijd netjes aan de maximum snelheid en de verkeersregels en ze houden zich aan de letters van de wet. In feite rijden onze chauffeurs meestal een beetje onder de limiet voor de zekerheid. Deze voorzichtige aanpak heeft ervoor gezorgd dat we nog nooit zijn aangehouden of betrokken zijn geweest bij een ongeval. Daardoor komen onze passagiers altijd veilig en op tijd op hun bestemming aan.

Hapjes en drankjes onderweg

Om het comfort van alle passagiers te garanderen, voorzien wij op verzoek snacks en drankjes tijdens de busreis. We willen dat iedereen geniet van hun ervaring, dus we zorgen ervoor dat we een verscheidenheid aan opties op voorraad hebben om iedereen tevreden te stellen.

Of u nu op zoek bent naar iets zoets of hartigs, wij hebben het voor u. En natuurlijk hebben we altijd voldoende water bij de hand om iedereen gehydrateerd te houden. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de rit. Wij zorgen voor de rest.

Hoe gaat het huren van een touringcar in zijn werk?

Zodra we uw betaling hebben verwerkt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met alle details van uw boeking, inclusief de datum, tijd, locaties en contactgegevens van uw buschauffeur. We raden u aan om voor de rit contact op te nemen met uw chauffeur om de details te bevestigen en hem te laten weten of u speciale wensen hebt.

Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen en soms is het nodig om uw reisplannen aan te passen. Als u na het boeken wijzigingen in uw reisplan moet aanbrengen, zullen wij ons best doen om aan uw verzoek tegemoet te komen. Echter, hoe flexibel wij ons ook op proberen te stellen, houd er rekening mee dat wijzigingen vlak voor vertrek extra kosten met zich mee kunnen brengen.

Wilt u gebruik maken van onze touringcar services? Boek dan nu één of meer bussen voor uw groep door te bellen of online een reservering te maken.

+31(0)88-6600500 Reserveer online
Book online / Buchen / Reserve