Heeft u een privé chauffeur nodig?

Wanneer u als bestuurslid ergens moet zijn, is vervoer het laatste waarover u zich zorgen wilt maken. U wilt de reistijd verstandig gebruiken om u voor te bereiden, voor het aanstaande congres, een vergadering of een andere bijeenkomst.

Luxe directievervoer is de slimmere, efficiëntere keuze voor iedereen met een drukke agenda. Kies voor een professionele privéchauffeur zodat u uw tijd optimaal kunt benutten. Marcus Executive verzorgt directievervoer op hoog niveau voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze exclusieve directievervoerservice. Bel ons of reserveer online om hier direct gebruik van te maken, of informeer uzelf eerst over onze dienstverlening.

Bel direct +31(0)20-4492780 Online reserveren

Directievervoer

Marcus Executive verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Uw Marcus Executive privechauffeur staat 24/7 ter beschikking om u naar elke bestemming te vervoeren, in binnen- en buitenland.

Per luxe limousine

Uw privé chauffeur komt voorrijden in een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse of V-Klasse minivan. Onze executive limousines en minivans hebben alle denkbare comfortopties aan boord om uw trip zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zoals comfortabele stoelen, climate control, een entertainment systeem en een goed opgeleide chauffeur die de snelste weg naar uw reisdoel garandeert. Voor het allerhoogste segment beschikt Marcus Executive over een Mercedes-Maybach limousine voorzien van alle denkbare opties.

Kwaliteit chauffeurs

Elke Marcus Executive directiechauffeur beschikt over een chauffeursdiploma en alle benodigde en extra diploma’s en certificaten op het gebied van voertuigbeheersing en persoonsbeveiliging. En nog belangrijker: zij hebben een geheimhoudingsplicht. Vanzelfsprekend is uw privé chauffeur netjes gekleed in een Marcus uniform.

Direct hoogwaardig directievervoer nodig? Marcus is er voor u

Voor iemand met een uitpuilende agenda is het natuurlijk belangrijk om zo efficiënt mogelijk met de tijd om te gaan. Want de zaken die er voor uw bedrijf echt toe doen, verdienen al uw aandacht.

Een autorit, lange files en het eindeloos zoeken naar een parkeerplaats kunnen veel van uw kostbare tijd en productiviteit vragen. Marcus biedt hier een uitkomst in met exclusief en discreet vakmanschap in directievervoer, privévervoer en VIP chauffeur service.

Vele directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur, ondernemers en bekende VIP’s gingen u voor en maken dagelijks gebruik van onze diensten, zowel in binnen- als buitenland.

Professioneel, betrouwbaar, comfortabel én discreet

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot uw beschikking en zijn er trots op u een constant hoog niveau van kwaliteit te bieden. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Marcus de norm.

De limousines van Marcus zijn van alle comfort voorzien en u waant zich er in een compleet kantoor. Elke zitplaats in onze limousines is voorzien van een scherm met zowel audio- als videomogelijkheden en een automatische tafel waarop u uw laptop of tablet kunt gebruiken.

Dit is perfect om uw e-mails bij te werken, te telefoneren of online vergaderingen bij te wonen – allemaal wanneer het u uitkomt. Onze privéchauffeurs en directiechauffeurs zijn uiterst vriendelijk, professioneel gekleed en zij helpen u graag met uw bagage of andere vervoerswensen.

Onze gecertificeerde chauffeurs zijn hoffelijk en betrouwbaar

De veiligheid van onze passagiers is altijd onze eerste zorg. Om die reden werken wij bij Marcus uitsluitend met hooggekwalificeerde directiechauffeurs. Zij zijn representatief, discreet, professioneel en goed onderlegd in etiquette, omgangsvormen, vakdiscipline en persoonlijke service.

Onze chauffeurs kennen de wegen als geen ander en weten altijd de snelste en veiligste route naar uw bestemming te vinden. Doordat wij onze voertuigen wekelijks onderhouden, bent u altijd zeker van een auto in perfecte staat.

Aandacht voor uw privacy

Bij Marcus begrijpen we dat veel van onze passagiers hun privacy koesteren en hier veel waarde aan hechten. Elke Marcus Executive directiechauffeur beschikt over een chauffeursdiploma en alle benodigde en extra diploma’s en certificaten op het gebied van voertuigbeheersing en persoonsbeveiliging.

Discretie staat in ons beleid voorop en om die reden hebben alle chauffeurs een geheimhoudingsplicht en zijn ze gescreend door politie. Wij vermelden bijvoorbeeld nooit wie wij vervoeren. Ook delen wij geen bestemmingen met andere partijen.

Luxe wagenpark

Bij Marcus gebruiken wij enkel luxe voertuigen, die bovendien tot in de puntjes onderhouden zijn. U heeft de keuze uit een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse of V-Klasse minivan.

Onze executive limousines en minivans hebben alle denkbare comfortopties aan boord om uw trip zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zoals comfortabele stoelen, climate control en een entertainment systeem.

Daarnaast garanderen onze goed opgeleide chauffeurs de snelste weg naar uw reisdoel in binnen- en buitenland. Voor het allerhoogste segment beschikt Marcus Executive over een Mercedes-Maybach limousine voorzien van alle denkbare opties.

Arriveer zoals u dat wilt

In een van onze Mercedes-Benz wagens komt u uiteraard geheel in stijl aan en maakt u een goede indruk. Als u dat wenst, kan onze chauffeur u of uw gasten helpen om op uw bestemming aan te komen zonder dat u het middelpunt van de belangstelling hoeft te zijn. We hebben ook minder opvallende wagens in ons bezit en wij bieden altijd de optie om u in uw eigen auto te vervoeren. Wat u ook wenst, met Marcus komt u er altijd uit.

Onze Schiphol Lounge: als enige vervoerder bieden wij extra service

Bent u net geland op luchthaven Schiphol en wilt u een directiechauffeur om u naar huis, kantoor of een partner te vervoeren? Neem gerust plaats in onze exclusieve lounge. Onze luxe lounge is voorzien van comfortabele stoelen, een behulpzame gastheer, gratis wifi en warme of koude dranken.

Onze chauffeur zal hier bij reservering op u wachten voor uw rit vanaf Schiphol. Marcus is de enige vervoerder in heel Nederland die deze exclusieve service voor zijn passagiers aanbiedt. Onze lounge bevindt zich recht tegenover aankomsthal 4 en is met het grote Marcus-logo op de voorkant niet te missen. Bij vragen staat onze gastheer u graag te woord. De lounge is ook in het weekend geopend.

Wat klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een rit?

De prijs van een Marcus transfer hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal personen, het type voertuig, de afstand en of het om een enkele reis of een retour gaat. U kunt snel en eenvoudig de kosten van uw rit te weten komen via een online offerte aanvraag.

Kan ik met een creditcard betalen?

Ja, het is mogelijk om met een creditcard te betalen. Wij accepteren American Express, Visa en Mastercard. Bij het maken van een reservering kunt u aangeven dat u met iDeal of creditcard wilt betalen.

Wat kan ik van de chauffeurs van Marcus Executive verwachten?

Onze chauffeurs zijn hooggekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de transportsector. Ze zijn hoffelijk en betrouwbaar en zorgen ervoor dat uw reis comfortabel en veilig verloopt.

Wat voor soort voertuigen heeft Marcus Executive in haar wagenpark?

Wij beschikken over een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder Mercedes-Benz sedans uit de S-klasse, E-klasse en V-klasse, en zelfs Maybach. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en luxueus en voorzien van een aantal voorzieningen om uw reis nog comfortabeler en productiever te maken.
Book online / Buchen / Reserve