Heeft u een privé chauffeur nodig?

Neem contact met ons op!

Directievervoer

Marcus Executive verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Uw Marcus Executive privechauffeur staat 24/7 ter beschikking om u naar elke bestemming te vervoeren, in binnen- en buitenland.

Per luxe limousine

Uw privé chauffeur komt voorrijden in een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse of V-Klasse minivan. Onze executive limousines en minivans hebben alle denkbare comfortopties aan boord om uw trip zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zoals comfortabele stoelen, climate control, een entertainment systeem en een goed opgeleide chauffeur die de snelste weg naar uw reisdoel garandeert. Voor het allerhoogste segment beschikt Marcus Executive over een Mercedes-Maybach limousine voorzien van alle denkbare opties.

Kwaliteit chauffeurs

Elke Marcus Executive directiechauffeur beschikt over een chauffeursdiploma en alle benodigde en extra diploma’s en certificaten op het gebied van voertuigbeheersing en persoonsbeveiliging. En nog belangrijker: zij hebben een geheimhoudingsplicht. Vanzelfsprekend is uw privé chauffeur netjes gekleed in een Marcus uniform.

24/7
Veilig, Comfortabel en Discreet

Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Marcus Executive vervoert ook hun binnen- en buitenlandse gasten. Ook bekende VIP’s worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Marcus de norm.

Voordelen Executive Car Services

24/7 beschikbaar, ook tijdens feestdagen

Veilig, Comfortabel en Discreet

Directievervoer per luxe limousine

Directievervoer per VIP minivan

Gediplomeerde chauffeurs

VIP treatment

Wat klanten zeggen

Book online / Buchen / Reserve