Direct een koerier nodig?

Neem contact met ons op!

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit verschillende types afgestemd op uw behoefte. De Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz Sprinter en Mercedes-Benz Atego truck. Met diverse laadvolumes t/m 6,5 ton kunnen wij u ontzorgen met uw vracht.  Meer weten over onze koeriersdiensten? Neem direct contact met ons op.

Visum Koerier

Marcus Koeriers is gespecialiseerd in het verzorgen van het fysieke transport van uw visum aanvraag. Wij kennen de procedures en de adressen en zorgen ervoor dat uw visumaanvraag op tijd op de juiste plaats van afhandeling wordt bezorgd en dat uw visum weer op tijd bij u terug is.

Legalisatie

Marcus Koeriers is gespecialiseerd in het verzorgen van legalisaties. Wij kennen de procedures en de adressen en zorgen ervoor dat uw legalisatie snel, foutvrij en zorgvuldig wordt geregeld.

24/7
Snel en zorgvuldig geregeld!

Documenten of paketten die met spoed of extra zorg vervoerd moeten worden zijn bij Marcus Koeriers in goede handen. Marcus Koeriers vervoert 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) uw documenten, paketten, pallets of rolcontainers snel en accuraat naar iedere bestemming in Nederland en het buitenland. Voor grotere zendingen tot 6,5 ton hebben wij de beschikking over de juiste (vracht)auto’s.

Ons moderne wagenpark is voorzien van alle moderne communicatiemiddelen en garandeert on-time delivery van uw zending op de plaats van bestemming. Uw zending is continu traceerbaar in ons track-and-trace systeem waardoor het aflevertijdstip nauwkeurig bekend is. De ritadministratie en financiële verwerking wordt volledig automatisch afgehandels.

Onze zeer gemotiveerde en representatieve chauffeurs onderscheiden zich in klantgerichtheid en flexibiliteit en zorgen ervoor dat uw zending ongeschonden wordt bezorgd.

Voordelen Koeriersdiensten
Marcus reserveren

24/7 beschikbaar, ook tijdens feestdagen

Geen verrassingen; vast tarief

Betalen via contant geld, PIN of creditcard

Vervoer door heel Nederland en het buitenland

Laadvermogen t/m 6,5 ton mogelijk

Visum en legalisaties

Opgeleide chauffeurs

Wat klanten zeggen

Book online / Buchen / Reserve