Direct een koerier nodig?

Neem contact met ons op!

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit verschillende types afgestemd op uw behoefte. De Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz Sprinter en Mercedes-Benz Atego truck. Met diverse laadvolumes t/m 6,5 ton kunnen wij u ontzorgen met uw vracht.  Meer weten over onze koeriersdiensten? Neem direct contact met ons op.

Visum Koerier

Marcus Koeriers is gespecialiseerd in het verzorgen van het fysieke transport van uw visum aanvraag. Wij kennen de procedures en de adressen en zorgen ervoor dat uw visumaanvraag op tijd op de juiste plaats van afhandeling wordt bezorgd en dat uw visum weer op tijd bij u terug is.

Legalisatie

Marcus Koeriers is gespecialiseerd in het verzorgen van legalisaties. Wij kennen de procedures en de adressen en zorgen ervoor dat uw legalisatie snel, foutvrij en zorgvuldig wordt geregeld.

Uw koerier voor alle documenten, pakketten, pallets en rolcontainers

Marcus Koeriers helpt u bij het transport van al uw documenten, pakketten, pallets en rolcontainers. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezorgen wij veilig en snel alles wat u bezorgd wilt hebben.

We hebben verschillende voertuigen en zelfs vrachtwagens waarmee we tot 6,5 ton aan goederen kunnen vervoeren door heel Nederland of zelfs daarbuiten. Voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Waarom de koeriersdienst van Marcus

Bij Marcus Vervoersbedrijven staan we garant voor zorgvuldig en on-time transport. Wij zijn een serieuze en service-gedreven organisatie met een toegewijd en enthousiast team. We opereren op het hoogste niveau in persoonsvervoer en goederentransport.  Onze koeriersdienst wordt gekenmerkt door:

Punctualiteit

Professionaliteit

Inzichtelijke tarieven

Uw zending veilig afgeleverd

Onze vaste werknemers zijn getraind, gemotiveerd en professioneel. Zij behandelen uw koerierszending met de grootste zorg. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en worden regelmatig op veiligheid gecontroleerd. Uw koerierszending zal altijd in perfecte staat op tijd op de gewenste bestemming aankomen.

Accuraat en op tijd

U mag rekenen op een perfect gestroomlijnd traject als u zaken doet met Marcus Vervoersbedrijven. We hebben een state-of-the-art en perfect onderhouden wagenpark en een van de beste back-offices in Nederland. Zo coördineren we onze koeriers en chauffeurs met snelheid en precisie.

Flexibel voor al uw koeriersbehoeften

U kunt bij ons terecht voor al uw koeriersbehoeften: van documenten en pakketten tot pallets en rolcontainers. We hebben verschillende voertuigen waarin we tot wel 6,5 ton aan goederen kunnen vervoeren. Op die manier bieden wij u een flexibele koeriersdienst aan die perfect op uw behoeften is toegesneden.

Concurrerende tarieven

Onze tarieven zijn transparant en altijd concurrerend. Er worden u nooit verborgen kosten of vergoedingen aangerekend. Onze meerwaarde bestaat niet uit het bieden van de laagste prijs, maar door het verzekeren van stipte levering in perfecte staat, elke keer.

Marcus wagenpark

Vanuit ons perfect onderhouden wagenpark en geavanceerde backoffice coördineren wij een vloot van hoogwaardige Mercedes-Benz voertuigen en zorgen wij dat deze te allen tijde in top conditie verkeren. Zo wordt uw opdracht probleemloos uitgevoerd met geschikte voertuigen. Lees hieronder met welke wagens wij uw goederen vervoeren.

Mercedes-Benz Citan

 • Compact en wendbaar
 • Laadlengte: tot 2 europallets
 • Laadvolume 2,5 m3
 • Lading: tot 782 kg
 • Van of the Year 2022

De Mercedes-Benz Citan is de ideale koeriersdienst voor kleine bezorging en om snel locaties in de binnenstad te bereiken. Deze is de perfecte koerierswagen om al uw documenten, pakjes en pakketten snel, gemakkelijk en efficiënt vervoeren.

Mercedes-Benz Vito

 • Minder dan 2 meter hoog, kan bijna overal komen
 • Laadlengte: 3 europallets
 • Laadvolume: tot 5.5 m3
 • Lading: tot 1.200 kg

Een maat groter hebben we de Mercedes-Benz Vito. Met een hoogte van net geen 2 meter kan deze koerier bijna overal komen. De Vito is ook de ideale koerier voor grotere zendingen.

Mercedes-Benz Sprinter

 • Laadlengte 2,6 m
 • laadvolume: 7.8 m3

Onze grootste bestelbus is de Mercedes-Benz Sprinter hiermee kunnen we aan vrijwel alle koerierswensen voldoen.

Mercedes-Benz Atego truck

Voor echt grote taken hebben we de Mercedes-Benz Atego truck. Met deze vrachtwagen kunnen we tot en met 6,5 ton aan goederen snel en betrouwbaar vervoeren, in heel Europa.

Marcus koeriersdiensten

Marcus Koeriersdiensten is een gespecialiseerd koeriersbedrijf binnen Marcus Vervoersbedrijven. Net als bij onze andere diensten staat Marcus ook hier voor snelheid, service en betrouwbaarheid. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten.

Spoedkoerier

Onze koeriers zijn ook voor transport van uw spoedzending 24/7 beschikbaar.  Moet u een product met spoed verzenden? Dan bent u bij Marcus aan het juiste adres. Neem telefonisch contact op om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Internationale koerier

Marcus biedt tevens transport in het buitenland aan. Wij hebben veel ervaring met zendingen van en naar landen in de Benelux maar ook Duitsland, Frankrijk en heel Europa. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Visum Koerier

Bij Marcus begrijpen we dat de visumaanvraagprocedure ingewikkeld en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij onze professionele koeriersdienst aan om u te helpen het fysieke transport van uw aanvraag te verzorgen. We kennen de procedures en adressen, en we zorgen ervoor dat uw aanvraag op tijd op de plaats van behandeling wordt afgeleverd. Bovendien volgen we de voortgang van uw aanvraag en zorgen we ervoor dat u uw visum op tijd terugkrijgt. Met onze deskundige koeriersdienst kunt u er zeker van zijn dat uw visumaanvraag in goede handen is.

Legalisatie

Wanneer u documenten moet laten legaliseren, wilt u dat het proces snel, efficiënt en probleemloos verloopt. Marcus Koeriersdiensten kan u daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van legalisaties en wij kennen de procedures en adressen door en door. Wij zorgen ervoor dat uw legalisatie snel, foutloos en met de grootst mogelijke zorg wordt geregeld. Dus als u iets wilt laten legaliseren, laat ons dat dan doen – zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is.

Kosten koeriersdienst

De exacte kosten hangen natuurlijk af van uw opdracht, maar bij Marcus Koeriersdiensten kunt u ervan op aan dat deze helder en volledig van te voren worden afgestemd.

We berekenen  de kosten afhankelijk van de producten die u wilt versturen, waar we deze ophalen en de bezorglocatie.

Geen verborgen kosten

Wij doen niet aan verborgen kosten of nare verrassingen aan het einde. De prijs die van te voren wordt afgesproken, staat vast. U kunt deze ook van tevoren betalen online, via de bank of met cash.

Voordelen van Marcus’ Koeriersdiensten

Marcus reserveren

24/7 beschikbaar, ook tijdens feestdagen

Geen verrassingen, vast tarief

Betalen via contant geld, pin of credit card

Vervoer door heel Nederland en het Buitenland

Laadvermogen tot en met 6,5 ton mogelijk

Visum en legalisaties

Neem contact op

Wilt u een bezorging plannen of heeft u meer informatie nodig? Aarzel niet om contact op te nemen per e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u het transport van uw goederen te plannen.

Veelgestelde vragen over onze koeriersdienst

Kan ik afhaal en levertijden doorgeven?

Ja, bij het inplannen van een bezorging kunnen afhaal en levertijden worden doorgegeven.

Kan mijn bezorging met spoed worden doorgevoerd?

Marcus Koeriersdiensten verzorgt ook spoeddiensten.

Zijn de diensten ook internationaal?

Onze koeriers rijden in heel Europa.

Moet ik voorrijkosten betalen?

Er worden geen extra kosten gerekend. Alle kosten worden in de berekening opgenomen en duidelijk gecommuniceerd.

Wat gebeurt er als mijn bezorging niet wordt afgeleverd?

Wat er gebeurt wanneer een bezorging niet afgeleverd kan worden, wordt per opdracht afgesproken.

Hoe verloopt de betaling?

Bij Marcus Vervoersbedrijven kunt u op alle gangbare manieren betalen, waaronder: cash, pin, creditcard, PayPal.

Andere diensten van Marcus Vervoersbedrijven

Bekijk ook de andere diensten van Marcus Vervoersbedrijven:

Marcus Executive Car Services

Directievervoer op hoog niveau. Bij MECS staan we garant voor stijl, veiligheid, comfort en discretie.

Executive Car Services

VIP Coach

Met onze luxe bus en shuttle diensten vervoeren wij op stijlvolle wijze groepen van 5 tot wel meer dan 500 gasten.

VIP Coach

Marcus Taxi

Marcus Taxi staat voor veilig en snel reizen in luxe. Onze professionele en geüniformeerde chauffeurs vervoeren u zonder zorgen door het hele land.

Marcus Taxi

Gediplomeerde chauffeurs inhuren

Het is ook mogelijk via Marcus Vervoerbedrijven gediplomeerde chauffeurs in te huren die uw eigen auto besturen.

Contact
Book online / Buchen / Reserve