fbpx

Opzoek naar stijlvol groepsvervoer?

Neem contact met ons op!

Stijlvol groepsvervoer

Marcus Busvervoer regelt op stijlvolle wijze groepsvervoer vanaf 5 personen tot meer dan 500 gasten voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen, maar ook voor gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden. Complete delegaties worden vervoerd vanaf luchthavens, stations en bedrijven naar hotels, conferentie-oorden, restaurants en evenementen in en rond Schiphol, Amsterdam en door heel Nederland en het buitenland.

Shuttlevervoer

Shuttlevervoer behoort tot één van de vele mogelijkheden, zodat ook grotere groepen mensen kunnen worden vervoerd. Door de nog steeds toenemende vraag door het bedrijfsleven, organisaties en congressen naar luxe busvervoer voor kortere en langere zakentrips heeft Marcus Busvervoer het wagenpark recent volledig vernieuwd en uitgebreid.

VIP transport

Wij verzorgen uw VIP transport 24/7 naar elke gewenste bestemming en weer terug, in binnen- en buitenland. VIP transport vanaf 5 tot meer dan 500 passagiers. Marcus Busvervoer heeft verschillende bussen met een capaciteit die is afgestemd op uw behoefte. Onze Mercedes-Benz Sprinters voor 16 tot 26 personen, Mercedes-Benz Integro voor 43 personen en luxe Mercedes-Benz Tourismo VIP voor maximaal 51 personen.

Wij ontzorgen u
in groepsvervoer

Marcus Busvervoer regelt op stijlvolle wijze groepsvervoer vanaf 5 personen tot meer dan 500 gasten voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen, maar ook voor gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden. Complete delegaties worden vervoerd vanaf luchthavens, stations en bedrijven naar hotels, conferentie-oorden, restaurants en evenementen in en rond Schiphol, Amsterdam en door heel Nederland en het buitenland. Betrouwbaarheid, punctualiteit en professionaliteit en flexibiliteit is bij Marcus de norm.

Voordelen VIP Bus Marcus reserveren

24/7 beschikbaar, ook tijdens feestdagen

VIP transport vanaf 5 tot meer dan 500 passagiers

naar elke gewenste bestemming in binnen- en buitenland.

voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen

Wat klanten zeggen

Book online / Buchen / Reserve